Bot Error Message

Started getting error messages after last update. Any ideas?

2020-04-08T20:21:27.314 !!! ERROR !!! decorators: Loading FAIL (thread: false)
core.socket.accessTokenExpirationTime, core.socket.refreshTokenExpirationTime, core.socket.socketToken, core.ui.theme, core.ui.domain, core.ui.percentage, core.ui.shortennumbers, core.ui.stickystats, core.ui.showdiff, widgets.eventlist.widgetEventlistFollows, widgets.eventlist.widgetEventlistHosts, widgets.eventlist.widgetEventlistRaids, widgets.eventlist.widgetEventlistCheers, widgets.eventlist.widgetEventlistSubs, widgets.eventlist.widgetEventlistSubgifts, widgets.eventlist.widgetEventlistSubcommunitygifts, widgets.eventlist.widgetEventlistResubs, widgets.eventlist.widgetEventlistTips, widgets.eventlist.widgetEventlistShow, widgets.eventlist.widgetEventlistSize, widgets.eventlist.widgetEventlistMessageSize, systems.songs.volume, systems.songs.duration, systems.songs.shuffle, systems.songs.songrequest, systems.songs.playlist, systems.songs.notify, systems.songs.onlyMusicCategory, systems.songs.calculateVolumeByLoudness, systems.highlights.urls, integrations.spotify._accessToken, integrations.spotify._refreshToken, integrations.spotify.songRequests, integrations.spotify.fetchCurrentSongWhenOffline, integrations.spotify.format, integrations.spotify.playlistToPlay, integrations.spotify.continueOnPlaylistAfterRequest, integrations.spotify.clientId, integrations.spotify.clientSecret, integrations.spotify.redirectURI, integrations.spotify.username, systems.points.isPointResetIntervalEnabled, systems.points.resetIntervalCron, systems.points.lastCronRun, systems.points.name, systems.points.interval, systems.points.perInterval, systems.points.offlineInterval, systems.points.perOfflineInterval, systems.points.messageInterval, systems.points.perMessageInterval, systems.points.messageOfflineInterval, systems.points.perMessageOfflineInterval, overlays.clips.cClipsVolume, overlays.clips.cClipsFilter, overlays.clips.cClipsLabel, overlays.emotes.cEmotesSize, overlays.emotes.cEmotesMaxEmotesPerMessage, overlays.emotes.cEmotesAnimation, overlays.emotes.cEmotesAnimationTime, overlays.emotes.cExplosionNumOfEmotes, overlays.emotes.cExplosionNumOfEmotesPerExplosion, overlays.emotes.cExplosionNumOfExplosions, core.twitch.isTitleForced, core.tmi.sendWithMe, core.tmi.ignorelist, core.tmi.globalIgnoreListExclude, core.tmi.showWithAt, core.tmi.mute, core.tmi.whisperListener, core.general.gracefulExitEachXHours, core.general.lang, core.api.stats, core.api.isStreamOnline, core.api.streamStatusChangeSince, core.api.rawStatus, core.api.gameCache, core.oauth.generalChannel, core.oauth.generalOwners, core.oauth.broadcasterAccessToken, core.oauth.broadcasterRefreshToken, core.oauth.broadcasterUsername, core.oauth.broadcasterCurrentScopes, core.oauth.botAccessToken, core.oauth.botRefreshToken, core.oauth.botUsername, core.oauth.botCurrentScopes

This mean that bot is starting slow. If your settings are loaded after while, it should be OK. I need to tweak this check as it doesn’t serve its original purpose anymore.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.